Disclaimer

Deze website is eigendom van Democraten Onderbanken (tevens licentiehouder). De site biedt informatie over de partij, haar activiteiten en haar opvattingen Democraten Onderbanken besteedt aan het onderhoud van deze site de groots mogelijke zorg en aandacht.†De partij kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor verouderde of incorrecte informatie op de website. Aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
In geen enkel geval is Democraten Onderbanken aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of of indirect gebruik van het materiaal van deze website.
Democraten Onderbanken draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site verwijst.
De grafische voorstellingen op deze site mogen niet zonder toestemming van Democraten Onderbanken worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciŽle doeleinden. Voor meer informatie over het gebruik van de grafische voorstellingen en voor toestemming kunt u contact opnemen met Democraten Onderbanken.
 
Anonimiteit
U kunt deze website anoniem bezoeken. Wel willen wij een beeld krijgen van het aantal bezoekers van onze site en welke paginaís specifiek worden bezocht. Wij kijken alleen naar aantallen, niet naar wie de site heeft bezocht. Uw gegevens blijven dus anoniem.